Modele per dhoma gjumi 2017

Dhoma e gjumit është dhomë Private (individuale), Ku njerëzit zakonisht e përdorin për të fjetur gjatë natës ose për të pushuar gjatë ditës. Dhoma e gjumit së bashku me dhomat e Tjera përbëjnë shtëpinë. Dhoma e gjumit është Vendi me intim midis mureve te shtëpisë ku relaksoni Trupin dhe shpirtin. Zakonisht femrave Ju pëlqen te kujdesen për detajet MBI te gjitha nëse Behet fjale për një vend Kaq personnel. CILA është Fjala kyç? Le Romatike! Tyl dhe Dantelle, Lule dhe zbukurime. Zbuloni si te bëni dhomën tuaj te gjumit romantike. Te bardhat janě padyshim me shume romantike por ne përgjithësi Muri me Tulla ka një pamje Twist Vintage te mrekullueshëm. MOS e Lini madhësinë e Vogël të dhomës t`IU demoralizojë në aspektin e të pasurit një dhomë me dizajn të mirë. Duc marrë parasysh këto, më poshtë gjeni idetë më të bukura për dhoma të Vogla të gjumit. /Telegrafi/5.

[Mund të pëlqeni: nga € 199/Personi-All Inclusive, 7 nete/8 dite KORFUZ!] Drita dhe Lule Drita natyrale është një viseur elementet me Romantik. Nëse keni një Dhome te ndriçuar Aty vendosni dhomën tuaj te gjumit Duke preferuar tonalitete te zbehta dhe materiale natyrale ne arredim. Është e rëndësishme të mësoni si të Punoni me këndet e dhomës, si ta dekoroni dhomën, ETJ. Pëlhura transparente te cilat lënë dritën te hyje, fantazi shumëngjyrëshe, bime dhe një atmosferë e mrekullueshme qe te bën me humour te mire qe ne mëngjes. Ne dhomën e gjumit është bukur te keni ne dukje DISA Objekte personale dhe intime. Nëse Behet fjale për një libër, një ditar Sekret APO një qiri Supplements Aromatik MOS harroni TI vendosni ne një vend qe te duken. Tema e luleve dhe për me tepër ATO ekzotike janě Gjithmonë shume sensuale, perfekte për dhomën e gjumit. Nëse Behet fjale për ngjyra te theksuara është mire te jene protagoniste ne këtë ambient. Dallohet prej asaj Kryesore sepse përmban Vetëm krevetë gjumi njëshe, Ku Mund të ketë një ose më shumë, përveç këtyre dhoma e fëmijëve Mund të përmbajë komjuter Edhe lojra fëminore. Përderisa dhomave të Vogla Mund t`IU mungojë Hapësira, atyre NUK u mungon sharmi, atmosfera dhe rehatia, transmeton telegrafi.

Një strukture përreth krevatit, mbulesa prej mëndafshi dhe perde te bardha. Jastëk te Bute ne ngjyre PANA, Kosha dhe një bime ne ngjyre jeshile ne këmbët e krevatit. Një shirit me Drita për te kornizuar kokën e krevatit dhe Aroma e luleve te fushës është pikërisht AJO qe duhet për te arreduar dhomën e gjumit ne stilin Romantik. Shumica e dhomave të gjumit në Amerikën Veriore, Australi, dhe Europë së fundmi kanë dy dhoma gjumi, zakonisht një dhomë gjumi Kryesore (e CILA përdoret dhe shfrytëzohet nga antarët kryesorë të familjes, PSH Burri me GRUAN) dhe një dhomë tjetër e CILA rezervohet për fëmijët. Koka e krevatit prej druri është një Objekt arredimi qe flet për te shkuarën por QE i JEP një pamje te bukur dhomës se gjumit. Nëse NUK keni një krevat me kornize për te mbyllur πέρδομαι Mund te synoni për një perde te cilën Mund ta mbyllni ne këmbët e krevatit për te dhënë ndjenjën e intimitetit. Lini qe Natyra te Behet pjese e dhomës tuaj dhe tu FAL ndjenjën e një gjumi ne kopsht. NUK ka Asgjë me romantike..